logodef

Op 28 september 2018 vindt het seminar 'Forward Thinking Leadership' plaats, georganiseerd door DenkProducties in samenwerking met AFAS en Dyade als branchepartner. Onder andere de 44ste president van de Verenigde Staten, President Barack Obama deelt er zijn beste inzichten over leiderschap in een snel veranderende wereld.

Naast President Barack Obama staat er een keur aan topexperts in innovatief leiderschap op het podium. Van beroemde ondernemers tot topwetenschappers en een aantal ‘verborgen helden’. Zij delen hun kennis over snelle verandering, creatief denken en inspirerend leiderschap.

Verdiepings- en netwerkconferentie: toekomstgericht leiderschap in het onderwijs

Tijdens het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ krijgt u de mogelijkheid om te leren van topsprekers en om inzichten op te doen omtrent toekomstgericht leiderschap. Als branchepartner van de onderwijssector, organiseert Dyade als vervolg op het seminar een additionele en optionele verdiepings- en netwerkconferentie exclusief voor het onderwijs. Tijdens deze conferentie 'Toekomstgericht leiderschap in het onderwijs' maken we samen de vertaalslag naar het onderwijs. 

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.

Sprekers

Kijk hier voor de andere sprekers.

Inschrijven

Op maandag 20 augustus 2018 opent de mogelijkheid om in te schrijven voor het seminar 'Forward Thinking Leadership' en de additionele en optionele verdiepings- en netwerkbijeenkomst 'Toekomstgericht leiderschap in het onderwijs'.

Voorrang voor relaties

Een selecte groep krijgt voorsprong bij inschrijving: dit zijn de klanten en relaties van Dyade, Dyade Voordeelservice, Dyade Academy en Entrance Onderwijsmedia. Zij krijgen voorrang bij het inschrijven t/m zondag 19 augustus 2018. Neem bij vragen contact op met de Dyade Academy.

Inschrijven relaties Inschrijven 20 aug

 

Een selecte groep krijgt voorsprong bij inschrijving: dit zijn de mensen op de Dyade mailinglijst.

Folder Forward Thinking Leadership

FTL cover verkleind