logodef

Wat is er mooier dan uw personeel op en top in bloei te zien staan? Dat zij het maximale uit het werk en de leerlingen halen, vrolijk en vol passie en energie voor de klas staan en zich gewaar­deerd voelen door u als leidinggevende. Het klinkt als een ideaal plaatje, maar hoe bereikt u dit?

Het creëren van een motiverend en positief klimaat op school is niet makkelijk. Het komt vaak voor dat medewerkers te horen krijgen wat zij ‘niet’ goed doen. Dat resulteert bijna nooit in be­vlogenheid en gevoel van waardering. En zelfs al slaat de verhouding tussen positieve en negatieve feedback door naar het positieve, dan nog zijn het de negatieve opmerkingen die tussen de oren blijven hangen. Zo werkt het menselijk brein.

Een positieve leider gaat daarentegen in op wat er wel goed gaat, op wat bijzonder en inspirerend is. Waar en wanneer worden verwachtingen over­troffen? En waarin profileert een individu zich? Het is de kunst om het gedrag dat aan die prestaties ten grondslag ligt, te bevestigen en te versterken. Maar hoe zorgt u ervoor dat een positief klimaat op school blijvend is en dat uw team optimaal in ‘bloei staat’ om het maximale uit de prestaties van de leerlingen te halen?

Tijdens de leergang Positief leiderschap in het on­derwijs leert u op een positieve manier feedback te geven en dit vol te houden, bouwen aan goede relaties op het werk, wat u kunt doen om uw me­dewerkers volop tot bloei te laten komen en een positieve cultuur te realiseren in uw school.

Programma

 Programma pls 2


Data

Tijd 

Locatie 

Inschrijven
19 november 2019
26 november 2019
3 december 2019
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst
 Inschrijven*
*Data, programma en locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Prijs
De kosten van deelname voor de leergang zijn 2950,- per persoon (vrijgesteld van BTW, incl. Apple iPad 2017 WiFi 32GB).
Kosten van deelname voor zowel de leergang als het Seminar 'Forward Thinking Leadership' zijn €3745 (vrijgesteld van BTW, incl. Apple iPad 2017 WiFi 32GB).

Neem interactief deel                                                                                                                                   
Neem met de Apple iPad 2018 WiFi 32GB deel aan het les­programma en maak gebruik van de online leeromgeving.  

Plaatsing en toelating
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om de leer­gang aan te laten sluiten op de behoeften van de deelne­mers, wordt voorafgaand een (telefonisch) intakegesprek gehouden.

Algemene leveringsvoorwaarden
Op deze leergang zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Accreditatie 
Voor deze leergang is accreditatie aangevraagd op het professionaliseringsthema ‘Persoonlijk leiderschap’

Certificaat
Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Dit certifcaat dient als bewijsstuk voor het schoolleiders-register.