logodef

geaccrediteerdDe onderwijssector is dynamisch en volop in beweging. Aan schoolorganisaties worden steeds hogere eisen gesteld en de vraag rijst steeds meer of het onderwijssysteem nog wel van deze tijd is. Waaraan hebben kinderen en jongvolwassenen nou echt behoefte? Zijn scholen daar echt op ingericht? En wat is er op lange termijn nodig, zodat de slagingskans van leerlingen in de maatschappij optimaal is?

Om tijdig en gepast in te spelen op ‘markt’-ontwikkelingen is een stip op de horizon én een doordacht strategieplan nodig. Dit lange termijn plan is de basis voor het bepalen van de juiste richting, om als uitgangspunt te nemen bij strategische (korte termijn) beslissingen en helpt bij het toewijzen van middelen. Maar bij welke ontwikkelingen moet u stil staan bij het bepalen van de juiste strategie? Welke facetten zijn belangrijk om mee te nemen in het strategieplan? En hoe zorgt u ervoor dat het plan geen ‘papieren tijger’ wordt, maar juist een levendig document ter bevordering van de kwaliteit van het onderwijs?

Tijdens de leergang leert u in te spelen op de onderwijsvraag van morgen en zorgt u ervoor dat uw schoolorganisatie blijvend onderscheidend is ten opzichte van andere schoolorganisaties. U leert welke dimensies binnen uw schoolorganisatie een rol spelen bij het bepalen van de richting, leert uw team optimaal voor te bereiden op het onderwijs van morgen en weet een juiste balans te vinden tussen het primaire proces (leidinggeven aan excellent onderwijs) en de bedrijfsvoering.

Programma

Sprekers


Data

Tijd

Locatie

Inschrijven

8 november 2017
15 november 2017
22 november 2017

09.30 - 16.30 uurErasmus Universiteit RotterdamInschrijven


Prijs
De kosten zijn €2.950,- per persoon (vrijgesteld van BTW en incl. Apple Ipad Air 2 16 GB WIFI)

Meer informatie
Voor verdere informatie over de Leergang kunt u contact opnemen via academy@dyade.nl

Logos