Uw partner achter het primaire proces

Interim financials

Interim financials

Bij onvoorziene uitval, vervanging in het kader van bijvoorbeeld (zwangerschaps)verlof binnen uw schoolorganisatie, of op het bestuursbureau staat Dyade klaar met deskundig personeel voor alle financiële diensten. De Dyade interim-financials zijn tijdelijk inzetbaar, maar Dyade maakt ook graag afspraken over een structurele inzet. Bijvoorbeeld bij soft-closes, de jaarafsluiting of bij de ondersteuning bij het opstellen van begrotingen of jaarverslagen.

Juist de interim-financials van Dyade zijn goed thuis in de financiële regelgeving van het onderwijs en kunnen op elk niveau aan de slag: van ondersteuning bij het wegwerken van achterstanden en het herstructureren van de financiële administratie, van periodieke interim controlling tot concern controlling en bij strategische financiële planningen.

Schoolbestuurders en directies van scholen merken dat deugdelijke en actuele financiële informatie als sturingsinstrument van steeds groter belang is. Het gaat niet alleen om de cijfers, maar vooral om ‘het verhaal achter de cijfers’ en op welke wijze de cijfers verbonden zijn met het strategisch beleid van de organisatie.

Dyade interim-financials: meer dan alleen cijfers.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Dyade.

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x