Uw partner in Finance & HR

Inzet van deskundigheid voor uw organisatie

Inzet van deskundigheid voor uw organisatie

Interim HR, Financiën & Control, Organisatieadvies of Onderwijskwaliteit

Uitval van uw HR-professionals of controller door ziekte/zwangerschap, reorganisatie, vertrek of veranderingen in beleid? Dyade biedt de oplossing.
Ook onze organisatieadviseurs, adviseurs onderwijskwaliteit en fiscalisten en juristen kunnen indien nodig aan uw bestuur verbonden worden.

  • Invulling van een tijdelijke vacature?
  • Inlenen van externe deskundigheid voor een langere periode?

Samen met u vinden we voor iedere vraag een passende oplossing. Voor langere of kortere tijd.

Onze specialisten gaan doelgericht en met kennis van zaken voor u aan het werk. We kijken wie voor uw vraagstuk direct beschikbaar is, zodat geen lange inwerkperiodes nodig zijn.

Ons aanbod

Dyade helpt u met:

  • Strategisch, beleidsontwikkelend of beleidsuitvoerend HR-deskundigen ter vervulling van tijdelijke vacatures, verloven, als vast contactpersoon of gericht op specifieke knelpunten binnen de organisatie.
  • Financieel of business controllers ter vervulling van tijdelijke vacatures, verloven, als vaste controller of gericht op specifieke knelpunten binnen de organisatie.

U krijgt een vaste adviseur voor uw organisatie op het gebied van HR of Financiën en Control. Indien u andere deskundigheid nodig hebt zorgt uw vaste adviseur dat u kennismaakt met een bij uw vraag passende adviseur. Uiteraard heeft u de definitieve keuze. Op basis van een CV en korte kennismaking krijgt u een goede indruk van de betreffende adviseur.

Knipkaart 

Steeds populairder wordt de Dyade knipkaart. Daarmee krijgt u de gewenste oplossing makkelijk én tegen een gereduceerd tarief. U koopt vooraf een afgesproken aantal uren in en maakt hiervan gebruik op het moment dat u dat nodig vindt. Voor de expertise die u nodig heeft.  Afhankelijk van het aantal uren bieden wij u een korting op het uurtarief. Zo krijgt u bij aanschaf van een knipkaart voor 40 uur bijvoorbeeld 5% korting.

Contact

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze manager of uw contactpersoon van advies.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x