Uw partner achter het primaire proces

Managementbegeleiding, coaching en intervisie

Managementbegeleiding, coaching en intervisie

Dyade beschikt over deskundigen die oog hebben voor de persoon en thuis zijn in alle vormen van managementbegeleiding.

De menselijke Dyade-coach zorgt voor groei van mensen.

Voor startende directeuren

Natuurlijk staan de ervaren interim-directeuren van Dyade klaar om startende directeuren op een heel praktische manier te begeleiden bij de eerste ervaringen in het schoolmanagement. ‘Shoulder-to-shoulder’ zorgen ze er voor dat de startende directeur zelf actief de beschikbare managementvaardigheden inzet. Parallel met een gedegen managementopleiding wordt de theorie in praktijk gebracht. Reflectie, intervisie en een sterkte-zwakte-analyse van de persoonlijke ontwikkeling zijn beproefde instrumenten.

en ervaren directieleden

Maar… is soms niet juist de zeer ervaren directeur, met meer dan 25 jaar managementervaring, toe aan een intensieve reflectie?

Onze aanpak

Een uitgebreid intakegesprek vormt de eerste stap in de keuze voor het type begeleiding. Dan volgt kennismaking, om te kijken of de klik er is. Het traject start met een gedegen assessment, een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarbij de coaching voornamelijk op de werkvloer plaatsvindt.

Contact

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x