Uw partner in Finance & HR

Onderwijshuisvesting

Onderwijshuisvesting

Dyade Huisvesting en Vastgoed, gevestigd in Bergen op Zoom, is per 1 januari 2021 onderdeel van OCS maatschappelijk vastgoed. OCS ondersteunt organisaties in onderwijs, zorg en lokale overheid op het gebied van huisvesting. Het bedrijf is actief in heel Nederland en gevestigd in Nijmegen, Alkmaar en – nu dus ook – Bergen op Zoom.

Specifieke kennis, brede ondersteuning

OCS biedt ondersteuning bij uiteenlopende huisvestingszaken voor het primair- en voortgezet onderwijs, maar ook voor andere maatschappelijke instellingen. Met de bundeling van kennis, ervaring en deskundigheid van Dyade Huisvesting & Vastgoed en OCS ontstaat een robuust kennisnetwerk, waarvan onderwijsbesturen kunnen profiteren.

Adviseur in de buurt

De specifieke, gebruiksvriendelijke beheersoftware van OCS verschaft snel inzicht en maakt het beheer van gebouwen makkelijker. De organisatie heeft een sterke hands-on mentaliteit en onderzoekt of het mogelijk is steunpunten op te zetten onder één dak met onderwijsorganisaties. Op die manier is er altijd een OCS-adviseur in de buurt die de markt én de lokale- en regionale situatie kent. Dit helpt po- en vo-besturen om hun huisvesting professioneel te organiseren en beheren.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Kijk dan op www.ocs-net.nl of neem contact op met Fer Gerritzen, tel. 024-37 30 088 of info@ocs-net.nl.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x