Uw partner in Finance & HR

Grip op cyberrisico’s in het po en vo

Grip op cyberrisico’s in het po en vo

De impact van cybercriminaliteit op onderwijs is groot. Cybercriminelen leren razendsnel en gaan steeds slimmer te werk. De frequentie van aanvallen op eindgebruikers neemt ook in het onderwijs toe.

Het is niet de vraag óf cybercrime uw onderwijsorganisatie raakt, maar wanneer. Wilt u weten hoe u uw schoolorganisatie weerbaarder en cyberveiliger kunt maken? Schrijf u dan in voor het webinar over informatiebeveiliging en privacy (IBP) in het onderwijs.

Gratis webinar 

Op woensdag 14 september van 15.00 tot 16.30 uur organiseert Dyade een webinar over cybersecurity in het primair en voortgezet onderwijs. Dit is een herhaling van het webinar in maart.

Onze gastsprekers Job Vos en Elly Dingemanse laten u kennismaken met belangrijke aandachtspunten op dit gebied. Hoe krijgt u grip op de cyberrisico’s van uw organisatie? Berny de Vries (Yoursafetynet) en Ronald van Rooijen (senior adviseur en extern functionaris bij Dyade) geven u praktische tips voor het vergroten van de cyberweerbaarheid van uw organisatie.

Het webinar gaat dieper in op de verschillende cyberrisico’s en laat u nadenken over hoe uw schoolorganisatie zich hier beter preventief, correctief en curatief tegen kan wapenen. Daarbij wordt dieper ingegaan op de kracht van een geïntegreerde aanpak.

Over het webinar

Job Vos en Elly Dingemanse hebben veel ervaring met online evenementen en de ontwikkeling van verschillende hulpmiddelen in het po, vo en mbo. Binnen o.a. Kennisnet zijn zij uitgegroeid tot dé experts op het gebied van informatiebeveiliging en privacy binnen het funderend onderwijs in Nederland. Zij delen nu hun kennis met u tijdens dit webinar.
In dit webinar leert u meer over:

  • het landschap van cyberbedreigingen voor onderwijsinstellingen (cyberdreigingsbeeld)
  • beveiligingsincidenten en cyberdreigingen van de afgelopen jaren
  • wat we kunnen leren van eerdere cyberaanvallen op onderwijsinstellingen
  • hoe past cybersecurity binnen de Aanpak IBP die in het po en vo standaard is
  • een sterke security strategie om een veilige leeromgeving en continuïteit van onderwijs te waarborgen
  • vijf tips om direct mee aan de slag te gaan

Het webinar zelf duurt 60 minuten. Daarna is er tijd voor vragen. 

Alle deelnemers ontvangen na afloop per mail de presentatie.

Checklist cyberrisico’s

Wilt u zelf een risicoanalyse op cyberrisico’s doen? En deze voor bijvoorbeeld een workshop gebruiken? Vraag dan via ronald.van.rooijen@dyade.nl hiervoor een gratis digitale checklist cyberrisico’s aan. 

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Ronald van Rooijen (senior adviseur en extern functionaris gegevensbescherming bij Dyade).

Inschrijfformulier webinar Cybersecurity 

ADV – Formulier webinar Grip op cyberrisico’s in het po en vo

Ja, ik doe mee met het webinar Cybersecurity op woensdag 14 september van 15.00 tot 16.30 uur.

Met het versturen van dit formulier geef ik Dyade toestemming contact met mij op te nemen. Privacyverklaring.

Deel dit bericht

Uw contactpersoon

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x