Uw partner achter het primaire proces

Bespaar op premies sociale verzekeringswetten

Bespaar op premies sociale verzekeringswetten

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de kosten van verzuim van zieke medewerkers, in tijdelijke of vaste dienst, gedurende 2 jaar. Wordt een medewerker na 2 jaar verzuim arbeidsongeschikt bevonden, dan worden veelal ook deze kosten gedurende 10 jaar toegerekend aan de werkgever.

De grootste kostenpost van werkgevers in het onderwijs is over het algemeen de post loonkosten. De kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid, kunnen dan ook een behoorlijke aanslag op de (financiële) bedrijfsvoering betekenen.

Dyade ondersteunt veel onderwijsinstellingen reeds op het gebied van verzuim. Maar als – dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs – kan Dyade u op veel meer terreinen van verzuim en arbeidsongeschiktheid adviseren en ondersteunen. Een paar voorbeelden:

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Dyade op het terrein van de financiële gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid of wilt u een vrijblijvende afspraak maken vul dan het contactformulier in of neem contact op met Ronald van Rooijen.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Door op Akkoord te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Akkoord