Uw partner in Finance & HR

Uw school en AVG – Beginfase AVG-traject

Uw school en AVG – Beginfase AVG-traject

Zit uw school in de beginfase van het AVG-traject? Onze ervaren adviseurs merken dat scholen in de beginfase graag een duidelijk overzicht hebben van wat er is gedaan, welke stappen nog te nemen en hoe dit op te pakken binnen de school. Of er is behoefte aan begeleiding.

Wat heeft u nodig? Dyade ondersteunt u graag.

5-stappenplan (GetAVGready®)
In korte tijd inzicht in waar de school staat en welke stappen u moet zetten, inclusief begeleiding, een uitkomstenrapport, stappenplan etc.

Externe FG inhuren
Gecertificeerde externe functionaris gegevensbescherming, een privacyofficer of een coach die u begeleidt bij het opzetten van een implementatieplan.

AVG voorlichting schoolteam
Verhogen van de bewustwording van de AVG en de impact binnen de school. Over met name de do’s en don’ts in de communicatie over personen.

Ondersteuning Dyade bij voldoen aan de AVG wetgeving

Deze nieuwe wetgeving vraagt om een nieuwe werkwijze van uw schoolorganisatie. Daarom heeft Dyade een aanbod ontwikkeld om scholen te ondersteunen bij de implementatie van de AVG. 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x