Uw partner in Finance & HR

Gecombineerde software Financiën & HR

Gecombineerde software Financiën & HR

Financiële & HR software excellent met elkaar laten samenwerken? Dyade is koploper in het geïntegreerd aanbieden van Visma.net in het onderwijs.

Visma.net biedt klanten één systeem waarin financiële én personele administratie naadloos op elkaar aansluiten. Dat maakt de administratie aanzienlijk makkelijker én geeft hen sneller meer inzicht.

Marktleider op de onderwijsmarkt

Visma heeft de strategische keuze gemaakt ook marktleider te worden op de onderwijsmarkt. Daartoe heeft het in 2018 Raet overgenomen, 2019 benut om het onderwijstemplate te bouwen en in 2020 de overgang van alle Raet Youforce gebruikers naar Visma HRM en Payroll voorbereid.

De integratiemogelijkheden zijn een groot voordeel van de software van Visma. Je logt maar één keer in en hebt vervolgens toegang tot alle relevante informatie. Controllers willen bijvoorbeeld graag door kunnen klikken vanuit het grootboek naar de factuur en weer terug. Ook in onze ondersteuning kunnen we als Dyade veel makkelijker meer gegevens voor besturen en schoolleiders opzoeken en verwerken.

Visma.net Financials

Dyade was partner van Visma bij het ontwikkelen van het onderwijsproof platform van Visma.net financials. Na een succesvolle pilot zijn inmiddels ook meerdere besturen overgestapt op Visma.net HRM & Payroll.

Visma HRM & Payroll

De Visma HRM en Payroll software is bewezen technologie in de sectoren overheid, zorg en zakelijke dienstverlening:

  • Moderne gebruikersinterface en technologie
  • Centraal usermanagement
  • Integratie met Visma.net Financials en andere Visma software
  • Volledig HR en Payroll-oplossing met geïntegreerd verzuim, digitaal dossier en e-signing
  • Uitgebreide app voor medewerker en manager self service
  • Wizard, workflows en event driven signalering
  • Realtime datum gestuurde salarisberekeningen

Managementinformatie en maatwerk

Veel besturen koppelen Visma.net met digitale factuurverwerking en de planning en control software die Dyade ondersteunt, ProActive en Cogix. Hierdoor heb je als onderwijsorganisatie direct sturingsinformatie, maak je snel jaarplanningen en begrotingen en zorg je dat elke leraar op tijd het juiste salaris krijgt. Het geeft bestuurders en schoolleiding realtime managementinformatie.

Meer informatie

Lees meer over de voordelen in dit artikel [download]

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x