Uw partner in Finance & HR

Nieuwe Dyade leergangen met Early Bird actie!

Leiderschap als randvoorwaarde voor kwaliteitsonderwijs
Leiderschap is een cruciale factor in de ontwikkeling van het onderwijs. Schoolleiders maken het verschil voor de professionals die het onderwijs maken en hebben een grote invloed op de kwaliteit van het onderwijs. Dyade richt zich daarom actief op de ontwikkeling van schoolleiders, teamleiders, directeuren en bestuurders. In een veranderende samenleving en dynamische sector doen zich steeds nieuwe vraagstukken voor die het nodige van leiders vragen. Wij vernieuwen ons aanbod aan leergangen voor leiderschapsontwikkeling daarom voortdurend, in lijn met alle actuele ontwikkelingen.

Start nieuwe leergangen voorjaar
Dit voorjaar starten drie nieuwe inspirerende Dyade leergangen: ‘Duurzaam HRM’, ‘Filosofie en Leiderschap’ en ‘Action Learning’. De docenten van deze leergangen zijn toonaangevende hoogleraren en experts uit de praktijk. Ze nemen je graag mee in de nieuwste inzichten van hun vakgebied en reiken je tools aan, waarmee je als leider direct aan de slag kan. Aan de leergang Action Learning zijn 35 punten voor het schoolleidersregister toegekend. De aanvraag voor de leergangen Duurzaam HRM, Filosofie en Leiderschap en Positief Leiderschap is ingediend.

Early Bird actie!
Samen met onze partner Denk Producties mogen we je een prachtig Early Bird aanbod doen!

Wanneer je je inschrijft voor één van onze leergangen, krijg je 40% korting op het seminar ‘MBA in één dag’ op 31 maart. Je betaalt dan € 599,- (exclusief btw), in plaats van € 995,-.

Dit inspirerende seminar met Ben Tiggelaar is al voor 90% uitverkocht, dus wees er snel bij! Vermeld de code ‘MBA BT’ in het veld ‘Opmerkingen’ van het inschrijfformulier.

Meer weten over onze leergangen? Bekijk de leergangen van Dyade.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x