Uw partner in Finance & HR

Zorgpremies collectief voor onderwijs bekend

Het is weer zover: de zorgpremies van 2023 zijn bekend gemaakt. Even slikken, want de prijzen zijn flink gestegen voor komend jaar. 

Zorgpolisonderwijs.nl heeft speciaal voor iedereen in het onderwijs de beste zorgpakketten tegen de scherpste prijzen geselecteerd. Zorgverzekeringen die de meest voorkomende behoeften van onderwijspersoneel vergoeden met een aantrekkelijke premie, korting en extra’s.

Voordelen

Wij zetten de belangrijkste voordelen van Zorgpolisonderwijs voor je op een rijtje:
● Tot wel 18% korting op je aanvullende verzekering;
● Tot wel 15 extra fysiobehandelingen;
● Tot wel €350 vergoeding voor mindfulness;
● Verzeker je hele gezin mee.
Alle voordelen check je op zorgpolisonderwijs.nl.

Wie is zorgpolisonderwijs.nl?

Verandering in jouw nieuwe zorgpolis

Wist je dat vanaf 1 januari 2023 de collectiviteitskorting vervalt op het basispakket van alle zorgverzekeringen in Nederland? Maar niet getreurd, bij Zorgpolisonderwijs.nl ontvang je nog steeds korting op jouw aanvullende collectieve zorgverzekering. De korting bij zorgpolisonderwijs kan oplopen tot wel 18%!

Bereken jouw premie

Benieuwd welke voordelen jij ontvangt als onderwijsspecialist? Bekijk de speciaal geselecteerden pakketten op zorgpolisonderwijs.nl en bereken jouw premie.

Over Zorgpolisonderwijs.nl: zorgverzekeringen voor iedereen in het onderwijs

Er is een grote verscheidenheid aan zorgverzekeringen met uiteenlopende dekkingen. Als je hier niet elke dag mee bezig bent, is het heel moeilijk in te schatten welke aanbieder het beste is voor jou als onderwijsprofessional. Dit achterhalen kan een dagtaak zijn.

Zorgpolisonderwijs.nl doet onderzoek naar de verzekeringsbehoefte van onderwijspersoneel en benadert verzekeraars die daarin kunnen voorzien. En niet te vergeten, tegen een scherpe prijs.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x