Uw partner achter het primaire proces

Grip op cyberrisico’s: gratis webinar

25 april 2022, 15:00-16:30 uur, online

Het is niet de vraag óf cybercrime uw onderwijs raakt, maar wanneer. Wilt u weten hoe u uw schoolorganisatie weerbaarder en cyberveiliger kunt maken? Schrijf u dan in voor het gratis webinar over informatiebeveiliging en privacy (IBP) in het onderwijs.

Op maandagmiddag 25 april organiseert Dyade van 15.00 tot 16.30 uur een gratis webinar over cybersecurity in het onderwijs. Het webinar wordt herhaald op maandag 25 april.

Onze gastsprekers Job Vos en Elly Dingemanse laten u kennismaken met belangrijke aandachtspunten op dit gebied. Hoe krijgt u grip op de cyberrisico’s van uw organisatie? Berny de Vries (Yoursafetynet) en Ronald van Rooijen (senior adviseur en extern functionaris bij Dyade) geven u praktische tips voor het vergroten van de cyberweerbaarheid van uw organisatie.

Het webinar gaat dieper in op de verschillende cyberrisico’s en laat u nadenken over hoe uw schoolorganisatie zich hier beter preventief, correctief en curatief tegen kan wapenen. Daarbij wordt dieper ingegaan op de kracht van een geïntegreerde aanpak.

Deel dit bericht

Kalender

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x