Uw partner in Finance & HR

Leergang Duurzaamheid en Leiderschap

Je moet bij duurzaam leiderschap bereid zijn om gedurfde keuzes te maken, waarbij een gezonde balans tussen de korte – en lange termijn centraal staat. Duurzaamheid is niet iets wat je erbij doet, want het raakt alle aspecten van een organisatie. Als leidinggevende heb je een centrale rol bij het vormen van een visie en het behalen van doelen. Als duurzame leider ben je gericht op de lange termijn en streef je naar duurzame strategieën, die waarde creëren voor mens, organisatie en maatschappij. Het gaat om commitment en het geven van een inspirerend voorbeeld.

Dit ga je leren
Tijdens deze leergang ga je aan de slag met een integrale aanpak; te beginnen met het ontwikkelen van een visie voor je eigen organisatie, die ruimte geeft aan professionals om te experimenteren en zich te professionaliseren. Een visie die antwoord geeft op de vraag wat mensen in en rondom de organisatie willen bereiken. Verder krijg je inzicht in jouw rol in het geheel als leidinggevende, om duurzaamheidsvraagstukken structureel en in samenhang in de organisatie te integreren.

Deze leergang bestaat uit drie lesdagen en wordt gegeven op 19 maart 2024, 2 april 2024 en 16 april 2024.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Deel dit bericht

Agenda

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x