Uw partner achter het primaire proces

Training CAO PO 2021 – Inkijk en inzicht in de afspraken

In deze ééndaagse training vertellen we u alles over de wijzigingen vanaf de cao po 2019-2020 tot heden. Inclusief de ontwikkelingen op het gebied van het Vervangingsfonds, de wachtgeldregeling en het Participatiefonds.

U krijgt feitelijke informatie én een analyse van bijvoorbeeld het gewijzigde functieloongebouw en het functiegebouw van directieleden ten opzichte van leraren. Kortom, inkijk en inzicht in wat er op arbeidsvoorwaardelijk gebied is gebeurd en een doorkijkje naar wat er staat te gebeuren in het primair onderwijs.

Datum en tijd: Maandag 11 april, 9.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 8.45 uur. 
Locatie: Dyade Visma Onderwijs Experience Center in Utrecht
Investering: Deelname kost €298. Over scholing wordt geen BTW berekend.

Deel dit bericht

Kalender

  •  
    Het is niet de vraag óf cybercrime uw onderwijs raakt, maar wanneer. Wilt u weten hoe u uw schoolorganisatie weerbaarder en cyberveiliger kunt maken? Schrijf u dan in voor het gratis webinar over informatiebeveiliging en privacy (IBP) in het onderwijs.
  •  
    Tijdens de leergang Excellente schoolprofilering leert u welke aspecten écht kunnen helpen uw school onderscheidend te maken, krijgt u handvatten om een ‘top of mind’ positie te verwerven bij uw (toekomstige) doelgroep en weet u de theorie te vertalen naar de onderwijspraktijk. Experts op dit gebied nemen u drie dagen mee zodat u uw school na de leergang op een unieke manier weet te presenteren.
We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x