Uw partner in Finance & HR

Goede doelen

Goede doelen

Dyade onderneemt maatschappelijk verantwoord. Vandaaruit willen wij ook bijdragen aan goede doelen in onderwijs en kinderopvang. Dyade steunt initiatieven van medewerkers, klanten en leveranciers op dit gebied. Jaarlijks besluit de directie welke goede doelen worden ondersteund.

€ 5.000 om leerlingen te stimuleren samen te spelen en sporten

Tijdens het door Dyade Academy georganiseerde professionaliseringsevent ‘Leraren maken het verschil! – Bevlogen in het Onderwijs’ reikte onze toenmalig directeur Frank Tromp een cheque ter waarde van €5.000 uit aan De Cruyff Foundation. Hiermee draagt Dyade bij aan het project Schoolplein 14 om leerlingen uit het regulier en speciaal onderwijs te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.

MVO

Prisma - Ride for the roses

De Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Scholengroep Prisma was in 2019 initiator van de Ride in Goes. Dyade sponsorde en stond met haar logo op de wielershirts voorop.

Maag Lever Darm Stichting

Jaarlijks nemen een aantal teams bestaande uit Dyade medewerkers, klanten en leveranciers deel aan de Zuiderzeeklassieker. Het door de teams opgehaalde geld van sponsoren is volledig geschonken aan de Maag- Lever Darm Stichting. Ook Dyade heeft gesponsord.

MVO2

Prago

In 2015 heeft Dyade geen papieren maar digitale kerstkaarten verzonden. De besparing in druk- en porti kosten is geschonken aan Prago (Praktisch Gericht Onderwijs). Prago geeft praktische lessen basiseducatie voor volwassenen die moeite hebben met leren.

Right to Play

Dyade doet met meerdere teams mee aan het Bedrijvenvoetbaltoernooi in Utrecht. De opbrengst gaat volledig naar Right To Play. Deze organisatie gelooft dat sport en spel een krachtig middel is om de wereld te veranderen en helpt minder bedeelde kinderen zich door sport en spel te laten ontwikkelen.

MVO1

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x