Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Bespaargarantie op verlichting
Indien uw klaslokalen nog op de traditionele wijze zijn verlicht kunnen wij u een gemiddelde besparing garanderen van € 500,-- per lokaal. Dat betekent voor een school al snel een besparing van ruim € 5.000,-- per jaar.

Enorme besparingen (oplopend tot wel 60%) op verlichting
Op het gebied van verlichting zijn enorme besparingen mogelijk. Door de kosten die gepaard gaan met vervanging, betaalt de school nooit meer dan voorheen, geniet onmiddellijk van de betere verlichting, onderhoud en vervanging.

Naast directe aanschaf kunt u ook kiezen voor een financiering in de vorm van lease. Na een aantal jaren gaat het eigendom over naar de school. De financiering wordt betaald uit het energievoordeel en dat is meer dan u denkt! Bij verlichting kan de besparing oplopen tot 60%. Neem voor meer informatie over de leaseconstructie contact op.

Mileuvriendelijker en kostenbesparend
Verlichting heeft sturing nodig. Intelligent lichtbeheer bespaart energie en beperkt de CO2-uitstoot, want het stemt de lichtsterkte af op de werkelijke behoeften. De techniek is niet alleen uitgekiend, maar is ook eenvoudig te installeren.

Lichtbeheersystemen zorgen voor meer comfort en minder kosten. Aanwezigheidsdetectie werkt met een gevoelige sensor, die detecteert dat er personen aanwezig zijn. Na een langere afwezigheid, bijvoorbeeld na 10 minuten, wordt het licht automatisch weer uitgeschakeld. Zo wordt ervoor gezorgd dat het kunstmatige licht alleen brandt wanneer het nodig is.

De daglichtregeling zorgt voor besparing en welzijn tegelijkertijd. Een lichtsensor meet de helderheid in de ruimte. Afhankelijk van het aanwezige daglicht wordt er zoveel als nodig kunstmatig licht opgewekt om een bepaald verlichtingsniveau te halen.

Als daarnaast het binnenschilderwerk wordt gecombineerd met nieuwe verlichting ontstaat en hele andere sfeer die positieve invloed heeft op leerkrachten en leerlingen.

* hierbij is uitgegaan van 10 klaslokalen per school, op traditionele wijze verlicht.

Contact
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Martijn Zelis, Manager Vastgoed. Via e-mail martijn.zelis@dyade.nl of telefoon 0164-213648 of 06 13 958 070.

Huisvesting--Vastgoed-1

Lichtbeleving Etap

  • Bij voldoende belangstelling organiseren wij een lichtbeleving bij lichtleverancier Etap, waar u kunt beleven welke invloed licht heeft binnen uw school.

    Klik hier om uw belangstelling door te geven.

    Dyade-Huisvesting---Verlichting-Etap

Martijn Zelis

Martijn huisvesting en vastgoed

Dyade Huisvesting & Vastgoed
Tel.: 0164-213648 of
06 13 958 070
martijn.zelis@dyade.nl