logodef

SchoolKoëter Vastgoed Adviseurs publiceert al meer dan 20 jaar in de Taxatiewijzer Exploitatiekosten de kengetallen voor beleggingsvastgoed in Nederland waaronder woningen, kantoren, bedrijfspanden, winkels, zorginstellingen en overheidsgebouwen. Dyade Huisvesting & Vastgoed B.V. werkt al jaren in het onderwijsveld en zag het als een uitdaging ook voor het onderwijs een Onderwijstaxatiewijzer te maken.

In de Onderwijstaxatiewijzer staan ca. 35 referentiescholen waar de exploitatiekosten voor het gebouw en de installaties overzichtelijk zijn weergegeven. Tevens staan er de kengetallen in voor herbouwwaarde en verzekeringspremie, alsmede de OZB-tarieven, riool- en waterschapslasten.

Kortom, een onmisbaar handboek om de exploitatiekosten van uw vastgoed in beeld te hebben en keuzes te kunnen maken voor de toekomst!

Onderwijstaxatiewijzer ontvangen

Ja, ik wil graag de Onderwijstaxatiewijzer ontvangen
Interesse


Is uw school klaar voor de zomer (vakantie)? HV summer

De zomervakantie komt eraan, maar wat betekent dat voor het onderhoud van uw schoolgebouw, uw bedrijfsvoering en de organisatie van uw school?  

Dyade Huisvesting & Vastgoed heeft 19 tips voor u op een rij gezet, zodat u straks met een gerust hart op vakantie kan gaan en dus optimaal kunt genieten van uw welverdiende rustperiode. 

Download hier de Zomerchecklist 2018

 

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Martijn Zelis, Manager Vastgoed. Via e-mail martijn.zelis@dyade.nl of telefoon 0164-213648 of 06 13 958 070.