Uw partner achter het primaire proces

Pauze op afgifte arbeidsovereenkomsten Primair Onderwijs

In het bereikte onderhandelaarsakkoord voor de cao Primair Onderwijs zijn afspraken gemaakt over wijzigingen in salarisbedragen én zijn er aanzienlijke wijzigingen in de gebruikte salarisschalen en regelnummers. 

Om te voorkomen dat uw medewerkers een arbeidsovereenkomst krijgen met gegevens die niet overeenkomen met het bereikte onderhandelaarsakkoord, lassen wij een pauze in bij het uitleveren van arbeidsovereenkomsten aan u.

Verwerken in administratie
Zodra het onderhandelaarsakkoord definitief is vastgesteld en de nieuwe salarisschalen en salarisbedragen zijn verwerkt in de personeelsadministratie sturen wij u zo spoedig mogelijk de arbeidsovereenkomsten die gedurende de periode van deze pauze hadden moeten worden opgeleverd. Wij verwachten dat dit eind juni weer mogelijk is.

We hopen op uw begrip hiervoor. Heeft u vragen of wilt u dit graag anders? Neem dan contact op met uw contactpersoon of klantteammanager bij Dyade.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x