Uw partner in Finance & HR

Subsidieregeling School en Omgeving

Mogelijk is de subsidieregeling School en Omgeving interessant voor uw organisatie. Deze regeling subsidieert activiteiten buiten de reguliere onderwijstijd. Voor het schooljaar 2022-2023 is een totaalbedrag van € 33.970.000 beschikbaar. U kunt uw aanvraag indienen van 22 augustus t/m 30 september 2022.

Rijke schooldag
De regeling School en Omgeving gaat over kansengelijkheid. Kansengelijkheid houdt in dat elk kind zijn talenten volledig moet kunnen ontplooien. Ongeacht de thuissituatie of de omgeving waarin het opgroeit. De subsidie is bedoeld voor schoolvestigingen in de meest kwetsbare gebieden. De regeling stimuleert scholen een samenwerking met lokale partijen een ‘rijke schooldag’ te organiseren.
Er is  budget voor:

  • starters (scholen die nog niet begonnen zijn en willen starten)
  • doorgroeiers (kleine lokale coalities die nog willen groeien) en
  • voorlopers (grote lokale coalities die willen uitbreiden).

Hulp bij uw aanvraag
Wilt u deze subsidie aanvragen? Dyade en haar samenwerkingspartner Nehem helpen u bij het ontwikkelen van de aanvraag, het faciliteren van een coalitie en uiteindelijk het verantwoorden van de subsidie.

Heeft u vragen of wilt u aan de slag? Vul het contactformulier in op de pagina van de Subsidiehelpdesk. Eén van onze adviseurs, Ronald van Rooijen of Sanne Visser, neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x