Uw partner in Finance & HR

Carin Hemel

Profiel

Ik ben een gedreven, resultaatgerichte, financieel professional met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Door inzicht en overzicht te creëren kan ik als controller het geheel overzien en meerwaarde toevoegen binnen een complexe organisatie.

Naast het goed kunnen plannen en organiseren ben ik sociaalvaardig en beschik ik over een integere, proactieve, prospectieve en klantgerichte instelling gekoppeld aan sterke analytische vaardigheden en een kritische instelling. Competenties die maken dat ik het management doelmatig en efficiënt kan ondersteunen bij financiële, strategische en beleidsmatige vraagstukken.
Daarnaast voel ik mij betrokken bij wat er in de samenleving gebeurt, heb ik interesse in mensen en organisaties en geloof ik erin dat ik verschil kan maken en dat ik, samen met anderen, dingen in beweging kan zetten.

Algemeen

Leren is leuk! Dat klinkt cliché maar ik vind het leuk en belangrijk om mezelf continu te ontwikkelen en wat is er nu effectiever dan werken en leren met elkaar te combineren! Professionalisering staat binnen het onderwijs hoog op de agenda en zelf zie ik er een uitdaging in om daarin mee te gaan door bij te blijven in mijn vakgebied en door mijn financiële en bedrijfsmatige kennis in te zetten binnen deze sector. De opleiding tot register controller is een verrijking van mijn professionele ontwikkeling geweest en mijn ambitie is om als effectieve controller de financiële spil binnen de organisatie te zijn altijd met aandacht voor verbeterpunten ten aanzien van mijn kennis en kunde.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x