Uw partner achter het primaire proces
directeur Dyade Academy, Voordeelservice en Entrance Onderwijsmedia

Frank Cannegieter

Binnenkort gaat mijn zoontje naar school. Met een decennium onderwijservaring en een lerares als partner, weet ik inmiddels hoe het er zo’n beetje aan toe gaat op school. Keihard werkende juffen en meesters in het primair onderwijs en kundige docenten in het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs gaan zichzelf weer een jaar lang wegcijferen om ‘hun’ kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen.

Het is een beroep waar ik in de loop der jaren steeds meer respect voor heb gekregen. Nu ik zie wat de schoolleiding voor de kiezen krijgt en wat er gevraagd wordt van leraren. Daar neem ik mijn petje voor af.

Des te mooier is het dat ik dagelijks bezig kan zijn om de onderwijsprofessional (in de breedste zin van het woord) verder te professionaliseren, handvatten te bieden om het onderwijs kwalitatief nóg beter te maken en de vlam die elke onderwijsprofessional in zich heeft verder te doen laten oplaaien.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x