Uw partner in Finance & HR

Robin Soekhan

In 2015 heb ik de Master Business Administration – Financial Management aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond en in 2016 heb ik daaropvolgend twee Masters Leraar Voortgezet Hoger Onderwijs in Algemene Economie respectievelijk Bedrijfseconomie gevolgd en afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2013 tot 2020 ben ik werkzaam geweest als docent in het voortgezet onderwijs en tegelijkertijd en daarna incidenteel eveneens op zzp-basis bij verschillende VO scholen. Sinds juni 2022 ben ik werkzaam als financieel controller/adviseur bij Dyade.

Ik ben secuur, gestructureerd en weet van aanpakken. Verder ben ik sociaal vaardig en ben ik in staat knelpunten in communicatie goed op te sporen en deze te analyseren, vertalen en op te lossen, vanuit een neutrale, objectieve, adviserende rol.

Algemeen
Mijn werkzaamheden bij Dyade liggen in het Finance werkgebied. Op dit moment zijn deze zeer uiteenlopend en verricht ik allround werkzaamheden aangaande Finance en Control / financieel advies in het onderwijs. Zo houd ik mij bezig met jaarverslagen, meerjarenbegrotingen, risicoanalyses, onderzoeken verrichten en het opstellen van inkoopbeleid.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x