Uw partner in Finance & HR
senior adviseur P&O, functionaris gegevensbescherming

Ronald van Rooijen

Profiel

Mijn vakkennis en jarenlange ervaring in het onderwijs is mijn sterke punt. Die weet ik in- en extern goed te benutten en te combineren met mijn persoonlijke eigenschappen en vaardigheden als; betrokkenheid, onafhankelijkheid, zorgvuldigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, luisterend vermogen, doorzettingsvermogen en vernieuwd vermogen. Ik heb oog voor het leggen van de verbindingen van ambities die organisaties hebben met die van hun medewerkers. Ik ben bevlogen in mijn werk. Ik heb de ambitie krachtige personeelsinstrumenten te blijven ontwikkelen, die invloed hebben op de doelstellingen van organisaties en hun medewerkers. Door met visie te denken, handelen en acteren ben ik in staat personele en organisatorische vraagstukken snel te doorgronden. Via een plan van aanpak stuur ik deze richting een oplossing. Ik zoek waar nodig samenwerking met klant, collega’s of partners. Ik ben inzetbaar voor bestuurlijke, leidinggevende en uitvoerende functies en taken binnen mijn vakgebied in het primair en voortgezet onderwijs.

Algemeen

Specialist werkkostenregeling en fiscaal aantrekkelijke (aanvullende) arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Analist ERD WGA, ERD ZW, ANBI-aanvragen. Ervaring met operationeel werkgeverschap (w.o. formatie zaken, ontslagprocedures, bezwaar en beroepsprocedures, decentraal georganiseerd overleg, coördinator outplacement.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x