Uw partner achter het primaire proces

Vacature Ervaren Financieel Adviseur

Vacature Ervaren Financieel Adviseur

Als P&O adviseur is er voldoende ruimte om niet alleen jouw eigen kennis en expertise in te zetten, maar ook om je verder te ontwikkelen in uitdagende opdrachten op het gebied van personeel en organisatie. Jij weet alles van de arbeidsvoorwaarden in het onderwijs en draagt vanuit de bedrijfsvoering bij aan goed onderwijs voor leerlingen.

Wie zijn wij?

Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen bij hun administratie, bedrijfsvoering en bestuur. Vanuit Dyade Advies helpen wij bestuurders en/of schoolleiders om de bedrijfsvoering van hun scholen steeds beter te maken, zodat zij zich kunnen focussen op de kwaliteit van het onderwijs. Dit doen wij samen met collega’s op het gebied van financiën, organisatie, onderwijskwaliteit en P&O. Binnen het team van tien persoonlijkheden kan je rekenen op slimme en nogal eigenwijze koppen als gezelschap. Met wie het hard werken is én hard lachen op zijn tijd.

Wat ga je doen?

Als P&O-adviseur bij Dyade is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je werkzaam als interim P&O-adviseur bij een schoolbestuur en adviseer je bijvoorbeeld over verzuim, personeelsbeleid en strategische personeelsplanning. De volgende dag ben je in gesprek met een bestuurder over de invulling van de werkkostenregeling, die je daarna uitwerkt. Vervolgens doe je nog de laatste voorbereidingen voor de cursus die je morgen geeft aan directeuren en stafmedewerkers. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarin je de kans krijgt je met je opgedane ervaring schoolbesturen te helpen  maar ook om je nog verder te ontwikkelen op het brede terrein van P&O.

wet- en regelgeving. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarin je de kans krijgt je verd
te ontwikkelen op het brede terrein van finance & control.

Wie ben jij?

  • Je hebt meerdere jaren en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in het onderwijs of een aanverwante sector.
  • Je hebt een relevante (afgeronde) opleiding op HBO+/WO-niveau
  • Je bent een creatieve denker en in staat om kansen in de markt om te zetten tot dienstverlening ter ondersteuning van schoolbesturen.
  • Je bent klantgericht en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent iemand die initiatief toont en die mensen kan adviseren, inspireren en motiveren om komen tot resultaten.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent secuur, accuraat en hebt een kritische instelling.
  • Je hebt net als wij affiniteit met het onderwijs!

En natuurlijk kijken wij naar iemand die een goede toevoeging op ons team kan zijn. Wie ben je, waar kom je vandaan, welke opdrachten heb je gedaan en wat kom je brengen? Wij zijn benieuwd!

Wat bieden wij?

De eerste zes weken van je dienstverband loop je mee met collega’s in opdrachten zodat je je kunt oriënteren op de plek die jou het beste past. Daarnaast kun je je bijscholen op zaken en systemen die nieuw voor je zijn. Na de oriëntatieperiode kun je al ingezet worden op (eigen) opdrachten bij schoolbesturen. Natuurlijk met back-up van je collega’s. Die back-up is blijvend. Wij helpen elkaar het beste resultaat te bereiken voor onze schoolbesturen. Je krijgt bij ons veel vrijheid. Wij sturen op resultaat, kwalitatief en kwantitatief. Jij beslist hoe je dat bereikt.

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.
Voor deze functie geldt een fulltime betrekkingsomvang van 36,5 uur per week. Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een passend bruto maandsalaris, met daarbij een vakantie-uitkering en een
eindejaarsuitkering.
Dyade is aangesloten bij het pensioenfonds ABP. Een laptop, smartphone en zo nodig een leaseaut0 krijg je van ons om te gebruiken voor je werk.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij kunt betekenen voor het onderwijs bij Dyade Financieel Advies.
Stuur uiterlijk dinsdag 5 juli 2022 jouw motivatie (met cv), t.a.v. mevrouw Wilma Rijndorp-Kreft naar wilma.rijndorp@dyade.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je potentieel nieuwe collega, mevrouw Kim Kroes, senior financieel adviseur. Kim is te bereiken via 06-15273941.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Deel dit bericht

Jouw contactpersonen

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x