Uw partner achter het primaire proces

Vacature junior adviseur P&O

Vacature junior adviseur P&O

Ben je net afgestudeerd en heb je een passie voor het onderwijs? Dan is deze functie als junior P&O adviseur bij Dyade Advies echt iets voor jou!

Als P&O adviseur is er voldoende ruimte om niet alleen jouw eigen kennis en expertise in te zetten, maar ook om je verder te ontwikkelen in uitdagende opdrachten op het gebied van personeel en organisatie. Jij weet alles van de arbeidsvoorwaarden in het onderwijs en draagt vanuit de bedrijfsvoering bij aan goed onderwijs voor leerlingen.

Wie zijn wij?

Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen bij hun administratie, bedrijfsvoering en bestuur. Vanuit Dyade Advies helpen wij bestuurders en/of schoolleiders om de bedrijfsvoering van hun scholen steeds beter te maken, zodat zij zich kunnen focussen op de kwaliteit van het onderwijs. Dit doen wij samen met collega’s op het gebied van financiën, personeel, organisatie en onderwijskwaliteit.  Binnen het P&O-team van tien persoonlijkheden kan je rekenen op slimme en nogal eigenwijze koppen als gezelschap. Met wie het hard werken is én hard lachen op zijn tijd.

Wat ga je doen?

Als P&O-adviseur bij Dyade is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je werkzaam als interim P&O-adviseur bij een schoolbestuur en adviseer je bijvoorbeeld over verzuim, personeelsbeleid en strategische personeelsplanning. De volgende dag ben je in gesprek met een bestuurder over de invulling van de werkkostenregeling, die je daarna uitwerkt. Vervolgens doe je nog de laatste voorbereidingen voor de cursus die je morgen geeft aan directeuren en stafmedewerkers. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarin je de kans krijgt je met je opgedane ervaring schoolbesturen te helpen, maar ook om je nog verder te ontwikkelen op het brede terrein van P&O.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante (afgeronde) opleiding op HBO+/WO-niveau;
  • Je bent klantgericht en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent iemand die initiatief toont en die mensen kan adviseren, inspireren en motiveren om te komen tot resultaten;
  • Je bent een creatieve denker en in staat om kansen in de markt om te zetten tot dienstverlening ter ondersteuning van schoolbesturen;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent secuur, accuraat en hebt een kritische instelling;
  • Maar bovenal: je hebt net als wij een passie voor het onderwijs!

En natuurlijk kijken wij naar iemand die een goede toevoeging op ons team kan zijn. Wie ben je, waar kom je vandaan, welke opdrachten heb je gedaan en wat kom je brengen? Wij zijn benieuwd!

Wat bieden wij?

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar senior adviseur.
De fulltime betrekkingsomvang voor deze functie is 36,5 uur per week.

Afhankelijk van jouw ervaring bieden we een bruto maandsalaris tussen de  € 2.452,- en € 3.538,- met daarbij een vakantie- en een eindejaarsuitkering. Dyade is aangesloten bij het pensioenfonds ABP. Een laptop, smartphone en zo nodig een leaseauto krijg je van ons om te gebruiken voor je werk.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij kunt betekenen voor het onderwijs bij Dyade P&O Advies.

Stuur jouw motivatie vóór dinsdag 5 juli met cv t.a.v. Wilma Rijndorp-Kreft, wilma.rijndorp@dyade.nl.
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met je misschien wel nieuwe collega, Kim Kroes, senior financieel adviseur, tel. 06-15273941.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x