Uw partner achter het primaire proces

Vacature (junior) financieel adviseur (fulltime)

Vacature (junior) financieel adviseur (fulltime)

Ben je een startende of ervaren financial met passie voor het onderwijs? Dan is deze functie als (junior) financieel adviseur bij Dyade echt iets voor jou!

Als financieel adviseur krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in uitdagende opdrachten op het gebied van Finance & Control. Als specialist weet jij alles van de bedrijfsvoering in het onderwijs en draag je bij aan goed onderwijs voor leerlingen door te zorgen dat op het gebied van financiën de zaken zijn geregeld.

Wie zijn wij?

Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen bij hun administratie, bedrijfsvoering en bestuur. Vanuit Dyade Advies helpen wij bestuurders en/of schoolleiders om de bedrijfsvoering van hun scholen steeds beter te maken, zodat zij zich kunnen focussen op de kwaliteit van het onderwijs. Dit doen wij samen met collega’s op het gebied van financiën, organisatie, onderwijskwaliteit en P&O. Binnen het team van vijf persoonlijkheden kan je rekenen op slimme en nogal eigenwijze koppen als gezelschap. Met wie het hard werken is én hard lachen op zijn tijd.

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur bij Dyade ben jij voor schoolbestuurders een strategisch sparringpartner, voor de directeur bedrijfsvoering of controller een specialist op gebied van inhoud en inrichting en voor schooldirecteuren een bron van informatie. Jouw inzet zorgt ervoor dat schoolbesturen in control zijn.

Dat betekent dat jij zorg draagt voor de meerjarenbegrotingen, tussentijdse rapportages en verantwoording van ingezette gelden en daarover in gesprek bent met stakeholders binnen een bestuur. Dat kan zijn in de rol van interim controller bij een schoolbestuur. Daarnaast signaleer jij kansen voor een proactieve benadering van het onderwijsveld, schrijf jij artikelen over voor schoolbesturen interessante onderwerpen en stap je in een discussie met collega’s over de beste wijze van toepassen van nieuwe wet- en regelgeving. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarin je de kans krijgt je te ontwikkelen op het brede terrein van finance & control.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante (afgeronde) opleiding op HBO+/WO-niveau.
  • Je bent een creatieve denker en in staat om kansen in de markt om te zetten tot dienstverlening ter ondersteuning van schoolbesturen.
  • Je bent klantgericht en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent iemand die initiatief toont en die mensen kan adviseren, inspireren en motiveren om te komen tot resultaten.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent secuur, accuraat en hebt een kritische instelling.
  • Je hebt net als wij affiniteit met het onderwijs!

En natuurlijk kijken wij naar iemand die een goede toevoeging op ons team kan zijn. Wie ben je, waar kom je vandaan, welke opdrachten heb je gedaan en wat kom je brengen? Wij zijn benieuwd!

Wat bieden wij?

De eerst zes weken van je dienstverband loop je mee met collega’s in opdrachten zodat je je kunt oriënteren op de plek die jou het beste past. In die eerste zes weken zorgen wij ook dat je alles komt te weten over onderwijs, bekostiging, kosten en relevante wet- en regelgeving. In een tweede periode van zes weken gaan wij je al inzetten op (eigen) opdrachten . Niks is leerzamer dan de praktijk! Natuurlijk met back-up van je collega’s. Die back-up is blijvend. Wij helpen elkaar het beste resultaat te bereiken voor onze schoolbesturen. Je krijgt bij ons veel vrijheid. Wij sturen op resultaat, kwalitatief en kwantitatief. Jij beslist hoe je dat bereikt.

Dienstverband?

De arbeidsovereenkomst geldt in eerste instantie voor de duur van een jaar. De fulltime betrekkingsomvang voor deze functie is 36,5 uur per week.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij kunt betekenen voor het onderwijs bij Dyade Financieel Advies.

Stuur jouw motivatie met cv t.a.v. Wilma Rijndorp-Kreft, wilma.rijndorp@dyade.nl.
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met je misschien wel nieuwe collega, Kim Kroes, senior financieel adviseur, tel. 06-15273941.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Deel dit bericht

Contactpersonen

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x