Uw partner achter het primaire proces

Over ons

Over ons

Dyade draagt bij aan de kwaliteit van onderwijs en kinderopvang.

Dat doen wij door besturen, directies en medewerkers te ontzorgen, ondersteunen en inspireren. Zo kunnen zij zich richten op hun primaire taken en zichzelf en hun organisatie blijvend ontwikkelen.

Dyade is een van de grootste dienstverleners en marktleider op het gebied van bedrijfsvoering voor onderwijsinstellingen en kinderopvang. Wij werken voor schoolbesturen met in totaal zo’n 40 duizend medewerkers. Met een gemiddelde van 10 leerlingen per medewerker op een school, werken we dus voor de toekomst van 400 duizend kinderen. Daarmee leveren we, indirect, een maatschappelijk substantiële en relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. 

Dát bindt, motiveert en inspireert ons.

Wij werken met zo’n 200 medewerkers, vanuit vier regionale vestigingen of op locatie. Als organisatie willen we de komende jaren verdergaande automatisering mogelijk maken en verder doorgroeien in kwaliteit van personeel. Hiermee vergroten we onze impact als partner achter het primaire proces.

Dyade biedt gespecialiseerd advies op het gebied van financieel (meerjaren)beleid, controlling, kwaliteitszorg en HRM-beleid en de AVG. En we helpen u met juridisch advies en interim-management. 
Onze Academy verzorgt hoogwaardige leergangen en unieke evenementen (ook bij u op locatie).
Via de 
Voordeelservice inkoopcombinatie heeft Dyade aantrekkelijke inkoopkortingen bedongen voor instellingen en hun medewerkers.

Wij zijn blij en trots dit iedere dag met bijna 200 betrokken medewerkers vanuit vier regionale vestigingen, en op locatie bij onze klanten, te kunnen doen.

Dyade volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de branche. Daar stemmen we onze dienstverlening continu op af.

Certificering

  • Alle dienstverlening van Dyade Onderwijsbedrijfsvoering, Advies, Academy en Voordeelservice is ISO 9001:2015 gecertificeerd.
  • Dyade Onderwijsbedrijfsvoering is ISAE-gecertificeerd (3402)
  • Dyade is aangesloten bij Brancheorganisatie BRAVO

Bedrijven

Stichting Dyade (KvK nummer 30166974)
Dyade Holding BV (KvK nummer 24337228)
Dyade Academy BV (KvK nummer 24290504)
Dyade Onderwijs Executives BV (KvK nummer 24291073)
Dyade Onderwijsbedrijfsvoering BV (KvK nummer 30237622)
Dyade Onderwijsmarketing BV (KvK nummer 24332403)
Dyade Voordeelservice BV (KvK nummer 64999009)

Adequatum (KvK nummer 81734379)

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Door op Akkoord te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Akkoord