senior adviseur financieel, controller

Diana Schijvenaars

Profiel

Ik heb een brede ervaring binnen het onderwijs (MBO en V(MB)O). Ik heb diverse functies bekleed van uitvoerend naar adviserend. Ik ken de cultuur van binnenuit, weet tegen welke vraagstukken en dilemma’s een onderwijsorganisatie aanloopt en heb de bestuursdynamiek van dichtbij mogen ervaren.
Ik wil mijn expertise en kwaliteiten inzetten voor de klanten van Dyade. Bijvoorbeeld door als adviseur toegevoegde waarde te bieden bij de meerjarenbegroting, soft close of het jaarverslag. Een andere optie is om tijdelijk de financiële functie te vervullen, mocht hier behoefte aan zijn door een nog niet ingevulde vacature of het wegvallen van een medewerker.

Algemeen

Ik werk sinds 1 september 2017 bij Dyade Onderwijsbedrijfsvoering als financieel adviseur. Mijn analytisch en kritisch vermogen zal hierbij goed van pas komen. Het leveren van kwalitatief hoogstaande producten die aansluiten bij de behoefte van de klant, is voor mij een belangrijke drijfveer. Het werken voor en met onderwijsinstellingen vind ik aantrekkelijk vanwege de maatschappelijke relevantie. Meewerken aan de vorming van jongeren, betekent een bijdrage leveren aan de toekomst van dit land.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x