logodef

DitiswijsWat is DIT IS WIJS
DIT IS WIJS vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het onderwijs. Wij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in Nederland aan.

DIT IS WIJS Academy
DIT IS WIJS heeft een eigen Academy opgezet. Opleiden is het werk waarvoor onze professionals worden ingezet, daarom is het voor DIT IS WIJS een logische stap om een eigen opleidingscentrum te exploiteren. Eigen en externe docenten leiden wij zelfstandig op en ondersteunen wij om te professionaliseren in het onderwijs. Binnen dit opleidingscentrum kunnen allerlei opleidingen c.q. cursussen gevolgd worden: van 21st Century Skills, gedragsproblematieken tot competenties ontwikkelen om les te kunnen geven op binnenstad scholen. Alle opleidingen/cursussen worden verzorgd door DIT IS WIJS Academy. Al dan niet in ons eigen opleidingscentrum te Rotterdam.

Korting voor klanten van Dyade
Dyade heeft met de DIT IS WIJS Academy afspraken gemaakt waardoor klanten van Dyade met een ledenkorting van 10% kunnen deelnemen aan een opleiding. Binnen de DIT IS WIJS Academy kunnen allerlei opleidingen c.q. cursussen gevolgd worden van 21st Century Skills, gedragsproblematieken tot competenties ontwikkelen om les te kunnen geven op binnenstad scholen.

Couponcode ledenvoordeel Dyade
Voer onderstaande couponcode in en ontvang 10% korting op ons gehele aanbod:
DYADE.1D3I5W

Dit is wijs academy