Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

PersoneelsadvertentiesTot wel 38% korting op uw advertentiekosten

Of u nu op zoek bent naar personeel, een open dag wilt promoten of nieuwe leerlingen wilt werven, adverteren is kostbaar. Daarom is er de Dyade Voordeelservice. U plaatst uw advertentie met korting en ook de opmaak wordt professioneel en tegen een gereduceerd tarief geregeld.

Wij kunnen op vrijwel alle mogelijke manieren uw advertentie verzorgen; in een krant, een tijdschrift, een huis-aan-huisblad of een vakblad. En ook online adverteren regelen we graag en goed voor u, bijvoorbeeld op Volkskrantbanen.nl.

Doordat wij advertenties collectief inkopen profiteert u van een korting die kan oplopen tot 38%! Voor de opmaak en de plaatsing van advertenties wordt er samengewerkt met communicatieadviesbureau Make My Day.

Uw voordelen

  • Korting tot wel 38% op de advertentiekosten
  • Opmaak van advertenties tegen gereduceerd tarief
  • Opmaak en plaatsing advertenties professioneel geregeld
  • Wanneer u dit wilt, vooraf prijsopgave
  • Gratis bewijsnummer (van de krant waarin uw advertentie is geplaatst)
  • Betaling via automatische incasso

Offerte of direct adverteren

Bel 06 - 10 98 75 70 of stuur een e-mail naar advertenties@dyade.nl voor uw advertentiekorting en/of tarieven. Na akkoord stuurt u per mail uw logo en tekst. Uw advertentie wordt hierna opgemaakt en op de afgesproken tijd en tegen het afgesproken bedrag geplaatst in het gewenste (dag)blad.AW makemyday media zwartwit CMYK