Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

OutplacementWerk met Perspectief
Perspectief staat voor vitale en duurzaam inzetbare medewerkers in een gezonde en veilige werkomgeving. Wij begeleiden mensen vanuit verschillende vakgebieden succesvol naar passend werk. In ons onderwijsteam werken specialisten zoals loopbaanadviseurs, arbeidsdeskundigen en psychologen.

Persoonlijk
Wij bieden persoonlijke en individuele ondersteuning bij de zoektocht naar een passende baan. Het traject is hierbij altijd afgestemd op de specifieke wensen, situatie en mogelijkheden van de kandidaat.

Groot netwerk
Het doel van een traject is een betaalde baan. Wij kunnen ook eerst een bedrijfsbezoek, proefplaatsing of stageplaats regelen. Hierbij maken we actief gebruik van ons (gezamenlijke) netwerk. In ons netwerk bevinden zich duizenden organisaties, waaronder meer dan 1.000 scholen.

Regionaal sterk
Perspectief is lid van samenwerkende werkgeverskringen in de regio en bedenkt steeds nieuwe wegen om in de arbeidsmarkt van nu aan het werk te komen. Met onze 7 regiokantoren en 56 gesprekslocaties is er altijd een locatie in de buurt.

Deskundigheid en kwaliteit
Wij geloven dat deskundigheid en creativiteit mede bepalend zijn voor een succesvol verloop van het traject. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze begeleiding en testinstrumenten. Tijdens trajecten houden wij rekening met sectorspecifieke regelingen en partijen zoals het Participatiefonds voor het primair onderwijs. Perspectief is ISO-gecertificeerd en draagt het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk.

Diensten
Perspectief is specialist in het ondersteunen bij loopbaan- en arbeidsmobiliteitsvraagstukken:

  • Externe re-integratie (spoor 2 en 3)
  • Loopbaanadvies
  • (Collectief) Outplacement
  • Executive Outplacement
  • Assessments

Meer weten?
Meer informatie kunt u vinden op de website van Perspectief. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van de diensten van Perspectief? Neem contact op met Mark van Wendel de Joode (coördinator onderwijsteam) of Teuno Blankesteijn (business manager arbeidsmobiliteit) via 0341-438710