Uw partner in Finance & HR

Advies

Advies

De gespecialiseerde adviseurs van Dyade bieden voor vrijwel elk financieel en P&O-vraagstuk een oplossing. We beschikken over een breed netwerk aan kennisbronnen en partners en zijn toonaangevend in het vertalen van ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving naar praktijkgerichte ondersteuning en producten.

Dyade staat voor goede brede ontwikkeling van kinderen. Vanuit deze betrokkenheid zetten wij ons proactief, daadkrachtig en persoonlijk in. Met een frisse blik en best practices uit de hele sector.

Dyade biedt u houvast, zodat u zich kunt richten op het primaire proces, en beweegt mee met actuele ontwikkelingen, zodat u niet alles zelf hoeft bij te houden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met de adviseurs van Dyade.

Personeel & Organisatie

Personeel is de belangrijkste factor in het succes van uw onderwijs en het is veruit de grootste kostenpost in uw bedrijfsvoering. Sturen op personeel en personeelsbeleid biedt dan ook perspectief op het behalen van uw doelstellingen.

Onze adviseurs kennen de mogelijkheden die er zijn op strategisch, tactisch en operationeel niveau. U kunt hierbij denken aan zaken zoals personeelsmanagement en beleid, fiscale regelingen, formatie, benoemingen en ontslag.

Ook op het gebied van wijzigingen in de onderwijs Cao’s en wet- en regelgeving in aangrenzende gebieden zoals arbeidsrecht en privacy, zijn wij de aangewezen partij om u te ondersteunen bij het eigen maken en implementeren hiervan binnen uw organisatie.

Leraren

Interim P&O​

​Door invoering van nieuw beleid, achterstallig werk of benodigde vervanging van een verlof van een P&O-medewerker of –adviseur kan het gewenst zijn tijdelijk hulp in te roepen van een externe specialist.

Of het nu gaat om denkkracht voor het opzetten van uw (strategisch) personeelsbeleid, specialistisch werk zoals ontslagbegeleiding, (meerjaren)formatiebeheer en verzuimbeheersing, of tijdelijk een extra paar. Dyade Advies kan u de P&O-functionaris leveren die past bij uw vraag.

De P&O‘ers van Dyade zijn erop gericht binnen zeer korte tijd voor u productief te zijn. Zij zijn zeer goed bekend in het onderwijs en gericht op het vinden van oplossingen. Daarbij hebben onze P&O‘ers een keur aan specialisten achter zich staan waardoor geen vraag onbeantwoord blijft.

Juridische zaken

In sommige gevallen is juridische expertise gewenst. Bijvoorbeeld wanneer u er met uw medewerker of met een externe relatie niet uitkomt, of omdat u expertise mist om zaken juridisch goed dicht te timmeren. De juridische afdeling van Dyade Advies is thuis in de vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen en is gericht op een snelle en adequate oplossing. Onze juristen zijn experts op de volgende rechtsgebieden:

  • arbeidsrecht;
  • onderwijsrecht;
  • bestuursrecht;
  • aansprakelijkheidsrecht.
bigstock Two colleagues having business 145993442

Financieel

Een duidelijk en toekomstbestendig financieel beleid helpt u te sturen op de toekomst. Onze (senior)adviseurs kunnen u helpen dit beleid te formuleren en uw administratieve organisatie zodanig in te richten dat u kunt sturen.

Wij zijn in staat hands-on en pragmatisch te werken en van ons kunt u pragmatisch resultaat verwachten.

Vraag een offerte of informatie aan

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x