Uw partner in Finance & HR

Projectmanagement

Projectmanagement

Een complex project, professioneel gemanaged door een interim-professional van Dyade.

Vliegende brigades om zeer zwakke scholen weer bij de les te krijgen: de nachtmerrie van ieder schoolbestuur en directeur. Vaak wordt er heel hard gewerkt op scholen en toch daalt de kwaliteit van het onderwijs, opbrengsten dalen, de naam van de school wordt aangetast, het personeelsverloop is groot of het ziekteverzuim is hoog.
En juist als een school nog geen ‘zeer zwakke school’ is, maar dreigt af te glijden, is een multidisciplinaire aanpak onder strak projectmanagement een beproefde manier om binnen korte tijd een flinke impuls te geven aan schoolverbetering en het bereikte resultaat daarna ook te borgen!

Veel voorkomend is de situatie waarin een school in de directe omgeving onvoldoende leerlingen kan werven. Het leerlingenaantal daalt, het onderwijs wordt al jarenlang op dezelfde manier gegeven en scholen in de buurt krijgen wel voldoende aanmeldingen.

Wat te doen?
Dyade biedt ondersteuning bij het invoeren van een geheel andere aanpak: een ander onderwijsconcept, team- en managementontwikkeling, het nieuwe profiel onder de aandacht van ouders brengen, aanpassingen in het gebouw: kortom, een ‘extreme make over’.

Ook complexe veranderprocessen in bovenschoolse organisaties zijn bij Dyade in goede handen.
Onze interim professionals managen uw veranderprocessen op het gebied van sturingsinformatie, planning & control en bedrijfsvoering.
Wij verzamelen de benodigde specialisten en zorgen voor naadloze afstemming en heldere communicatie naar alle betrokkenen in en buiten de organisatie.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x