Uw partner in Finance & HR

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid: Sustainable Development Goals van de VN

Dyade bouwt vanuit haar dienstverlening in het onderwijs mee aan het fundament van de samenleving en draagt actief bij aan de Sustainable Development Goals van de United Nations.

Als stichting gaan we voor maximale impact, niet voor maximaal rendement. Wat we doen, doen we duurzaam. Al meer dan 350 jaar.

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen.

SDG 4: Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen

Dyade draagt vanuit haar dienstverlening aan haar klanten in Nederland bij aan de realisatie van SDG 4. Dat is meer dan 350 jaar geleden gestart met onderwijs mogelijk maken voor arme kinderen vanuit de Laurenskerk in Rotterdam. Vandaag de dag doen we dat door een leven lang leren te bevorderen en het versterken en ondersteunen van onderwijsbedrijfsvoering. Wat we doen, doen we duurzaam. Ook in de toekomst, ver na de doelen van 2030 zullen we dit blijven doen.

Hoe we hier bij Dyade iedere dag invulling aangeven leest u hier.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x