Uw partner in Finance & HR

Dyade en Duurzaamheid

Goed onderwijs is een van de duurzaamste investeringen die er zijn. Onderwijs is het fundament onder onze samenleving en vervult een cruciale rol in ieders leven. Zowel wanneer je opgroeit, als ook later in je leven en loopbaan. Toegang tot goed onderwijs voor iedereen en een leven lang leren zijn duurzaamheidsdoelstellingen – Sustainable Development Goals – van de Verenigde Naties. Als dienstverlener voor het onderwijs en de kinderopvang, levert Dyade al meer dan 350 jaar een betekenisvolle bijdrage om dit mogelijk te maken.

Duurzaamheidsinitiatief

Hoewel het als vanzelfsprekend voelt om bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen, hebben we er in 2022 heel bewust voor gekozen om ons aan te sluiten bij de UN Global Compact en bij SDG Nederland. De UN Global Compact is hét grootste, wereldwijde duurzaamheidsinitiatief om in de samenleving de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties gerealiseerd te krijgen.

Principes

Als partner van de Global Compact onderschrijven we de tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie die bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Wij hebben deze geïntegreerd in onze strategie, cultuur en bedrijfsvoering. Specifiek gaat het dan bijvoorbeeld om het omarmen van inclusiviteit en diversiteit, milieubewust gedrag van medewerkers en partners en aandacht voor anticorruptie in onze administratieve dienstverlening. We rapporteren jaarlijks over onze inspanningen om de tien principes verder in onze dienstverlening te integreren.

Sinds 1656


Daarnaast bieden we de leergangen ‘Duurzaam HRM’, ‘De Kracht van Diversiteit’ en ‘Duurzaamheid en Leiderschap’ aan en ondersteunen we organisaties met advies. Vanaf 2024 zijn organisaties met meer dan 100 medewerkers verplicht de reizigerskilometers van medewerkers te registreren en hierover te rapporteren. Dyade kan haar klanten hierin ondersteunen of zelfs volledig ontzorgen. Daardoor kunnen directeuren, bestuurders en professionals meer tijd en energie besteden aan de kwaliteit van het onderwijs.

Een betekenisvol en duurzaam verschil maken voor het onderwijs; dat is wat we samen met onze klanten en partners willen doen.

Het ondersteunen van het onderwijs zit sinds 1656 in ons DNA. Dat blijven we doen, voor de huidige – en komende generaties kinderen.

Meer informatie? Mail duurzaamheid@dyade.nl

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x