Hotelschool The Hague kiest voor duurzame samenwerking met Dyade

Hotelschool The Hague wilde een verregaand geautomatiseerd HRM en Payroll systeem. Dyade won de aanbesteding, waarbij de beste prijs-kwaliteit verhouding leidend was.

“De combinatie van geïntegreerde software en brede dienstverlening gaf uiteindelijk de doorslag om voor Dyade te kiezen,” vertelt Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague. “Dyade zorgt voor het technisch beheer en onze salarisdienstverlening. Met deze dienstverlening willen wij onze HR-services verder professionaliseren. Dit vraagt nadrukkelijk om een partnerschap. In Dyade denken wij die partner gevonden te hebben.”

Herman de Wild, directeur en bestuurder van Dyade, is blij met de keuze. “Hotelschool The Hague is één van de beste hospitality business schools in Nederland. Daar dragen wij met onze kennis en kunde op het gebied van personeelsadministratie en cao’s graag aan bij. Het verregaand geautomatiseerde HRM-en Payroll systeem van Dyade biedt de managers en 250 medewerkers van de school real time inzage in hun gegevens. En onze adviseurs staan klaar om te adviseren bij het verder invullen van de strategische rol van HR binnen de organisatie.”

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x