Uw partner in Finance & HR

Bestuursformatieplan

Bestuursformatieplan

Volgens de cao is een bestuursformatieplan verplicht. Met het formatieplan wordt de gewenste formatieve inzet voor de komende jaren afgezet tegen de financiële mogelijkheden. Een eerste stap voor de afstemming tussen de formatieve wensen en de financiële mogelijkheden is gezet in de meerjarenbegroting.

Beleidsrijk formatieplan

Het bestuursformatieplan kan rekening houden met de ontwikkelingen na het op- en vaststellen van de meerjarenbegroting. Voor het primair onderwijs zijn dat bijvoorbeeld de telgegevens van 1 februari. Door rekening te houden met recente ontwikkelingen kan een beleidsrijk formatieplan worden opgesteld.

De verschuiving van de teldatum naar 1 februari is een extra argument om in het voorjaar een bestuursformatieplan op te stellen.
Meer weten? 
Wij schreven voor u een artikel over achtergronden en mogelijkheden van het plan. U kunt het hieronder downloaden.

Dyade ondersteunt

Dyade kan u ondersteunen en adviseren bij uw bestuursformatieplan.
Wat kunnen wij zoal voor u doen?

  • De meerjarenbegroting aanpassen op basis van nieuwe informatie en dit voor het bestuursformatieplan omzetten naar schooljaar. Wij schrijven ook een toelichting bij het plan.
  • De vastgestelde meerjarenbegroting zonder wijzigingen omzetten naar schooljaar ten behoeve van het bestuursformatieplan. Wij schrijven ook een toelichting bij het plan.
  • De vastgestelde meerjarenbegroting zonder wijzigingen omzetten naar schooljaar ten behoeve van het bestuursformatieplan én tabellen aanleveren voor het in eigen format op te stellen formatieplan.

Contact

Wilt u uw bestuursformatieplan (beleidsrijk) laten opstellen of wenst u hierover meer informatie.
Neem dan contact op met Diana Laan, tel. 06-43799258, diana.laan@dyade.nl

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x