Uw partner in Finance & HR

Integrale financiële systemen Opvang & Onderwijs

Integrale financiële systemen Opvang & Onderwijs

Integrale financiële systemen

Bij Dyade kunt u gebruik maken van moderne financiële systemen die op maat in te richten zijn voor uw situatie. Het maakt niet uit of de totale organisatie uit één of meerdere rechtspersonen bestaat, of het nu kinderopvang, primair onderwijs of voortgezet onderwijs is en dat onder de verschillende onderwijsvormen ook nog eens opgedeeld worden in scholen, vestigingen of andere verbijzondering. Het kan allemaal in de systemen bij elkaar komen. Geconsolideerd of verbijzonderde overzichten. De systemen van Dyade zijn er klaar voor!

Cogix

Cogix maakt begroten, rapporteren en plannen binnen het onderwijs en kinderopvang eenvoudig en toegankelijk. In tegenstelling tot complexe en tijdrovende spreadsheets, geeft Cogix inzicht op elk niveau van je organisatie met een veilige online applicatie. Gekoppeld met de systemen van Dyade (financieel en personeel) en uitgerust met up-to-date bekostigingsberekeningen en CAO’s van PO, VO, SO en KO. De rapportages zijn overzichtelijk en men kan doorklikken tot het gewenste detailniveau. Zowel financiële als personele realisatie zichtbaar in één applicatie

Spend Cloud

Van inkoop, factuurverwerking, contractmanagement tot het verwerken van mutaties op schoolbankrekeningen en via betaalpassen makkelijk kleine uitgaven kunnen doen. In Spend Cloud komt alles samen. In een enkele omgeving monitor, accordeer en analyseer je alle uitgaven. Met een duidelijk overzicht bespaar je kosten, beheers je processen beter en creëer je ruimte voor toekomstige verbeteringen.

Visma.net Financials

Ale financiële mutaties komen uiteindelijk samen in de boekhouding. Visma.net Financials is een modern platform waarin we veel kunnen  automatiseren. Van koppelingen met de bank tot het herkennen en coderen van terugkerende. Zoveel mogelijk handmatige handelingen zijn vervangen door automatische processen. De software helpt zo fouten te voorkomen en neemt repeterend werk uit handen.

De administratie bevat legio mogelijkheden om kosten en opbrengsten te verbijzonderen. Naar onderwijstype, school, kostensoort, kostendrager of financieringsstroom. U kunt alles op het gewenste niveau volgen. Een standaard set met rapportages is beschikbaar, maar met uw wens voor andere financiële dashboards, KPI’s of overzichten gaan we graag aan de slag.

Gratis inspiratiesessie

Wilt u weten of dit iets voor u is? U bent van harte welkom voor een inspirerende demo/studiedag in ons nieuwe Dyade Visma Onderwijs Experience Center.

Gedurende een dagdeel nemen wij u mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en dienstverlening.
Neem contact op met Ton Roseboom voor een afspraak: Ton.Roseboom@dyade.nl, tel. 06-42233065.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x