Duurzaamheid in leergangen

Duurzaamheid in leergangen

Dyade biedt verschillende leergangen met duurzaamheid als centraal thema. Bijvoorbeeld de leergangen ‘Duurzaam HRM’ (55 accreditatiepunten), ‘De Kracht van Diversiteit’ en ‘Duurzaamheid en Leiderschap’. Klik hier voor een overzicht van al onze leergangen.

Duurzaam HRM

Dit is dé succesfactor voor leiders in een veranderende omgeving. Duurzaam HRM-beleid beïnvloedt het functioneren en presteren van jouw personeel op een positieve manier. Speel op praktische wijze in op de sterk veranderde maatschappij en alle veranderingen in het werkveld.

De Kracht van Diversiteit

Diversiteit gaat over ons allemaal. Het gaat over al onze zichtbare en onzichtbare verschillen en talenten. Leidinggeven aan diversiteit en inclusie, vraagt om inzicht in de onbewuste vooroordelen die men heeft en hoe je deze kunt vermijden.

Duurzaam Leiderschap

Je moet bij duurzaam leiderschap bereid zijn om gedurfde keuzes te maken, waarbij een gezonde balans tussen de korte – en lange termijn centraal staat. Duurzaamheid is niet iets wat je erbij doet, want het raakt alle aspecten van een organisatie. Als leidinggevende heb je een centrale rol bij het vormen van een visie en het behalen van doelen.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x