Samenwerken met Dyade

Samenwerken met Dyade

Uitdagingen en oplossingen van administratiesoftware in het onderwijs

Dyade is expert in het inrichten, migreren en onderhouden van softwarepakketten voor personeels-, salaris- en financiële administratie. Daarbij houden we altijd rekening met de wet- en regelgeving in het onderwijs en de specifieke eisen van onze klanten. Wij onderhouden de software continu, zodat deze up-to-date blijft en optimaal presteert.

Soepele migratie, inrichting en onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud en de inrichting van uw administratiesoftware, fungeren als schakel tussen u en de leverancier en ontwerpen met uw team nieuwe werkprocessen. Ook nemen we uw team mee met trainingen en instructievideo’s.

Weet hoe u het maximale uit uw software kunt halen

We geven cursussen voor uw medewerkers waardoor ze hun softwarevaardigheden blijven ontwikkelen en het maximale uit systemen kunnen halen. Deze cursussen worden door onze experts gegeven en vinden plaats bij u op locatie, digitaal of in het Dyade Visma Onderwijs Experience Center in Utrecht.

Projectmanagement

Ook wanneer u zelf uw systemen beheert, kunnen wij ondersteunen. Onze projectmanagers hebben brede ervaring met het leiden van projecten voor bijvoorbeeld het overstappen naar een nieuw systeem. Samen met uw team werken we dan aan een goed resultaat.

Applicatiebeheer

We kunnen voor u het applicatiebeheer van uw systemen verzorgen. Denk hierbij aan het uitvoeren van autorisaties of ondersteuning aan eindgebruikers middels 1e en 2e lijn support. Ook kunnen we onderhoud en monitoring voor u uitvoeren.

Consultancy

Onze consultants kunnen door hun jarenlange kennis van en ervaring met de systemen en het onderwijs helpen met het in kaart brengen van de wensen van uw organisatie en het vertalen ervan naar systeemoplossingen.

Wij nodigen u uit om vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken hoe Dyade u kan ondersteunen.
Vul het formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Contactformulier – Informatie aanvragen
Aanhef *
CAPTCHA

Wie zijn wij

Dyade is een toonaangevende dienstverlener met een rijke geschiedenis in het ondersteunen van onderwijsinstellingen. Onze missie is om scholen te ondersteunen zodat u zich volledig kunt richten op waar het écht om draait: het bieden van hoogwaardig onderwijs.

Bedrijfsvoering

Het efficiënt en effectief beheren van een onderwijsinstelling vraagt om specialistische kennis. Wij hebben een uitgebreid aanbod op het gebied van financiële en salarisadministratie. Onze experts zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen en we helpen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Hierdoor bespaart u tijd en middelen die u kunt inzetten voor de kernactiviteiten van uw school.

Systemen en consultancy

In een digitale wereld is een goed functionerende IT-omgeving cruciaal. Dyade biedt oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen en onderhoud van verschillende ondersteunende systemen zowel voor personele als financiële administratie. Daarnaast zorgen wij dat uw systemen altijd up-to-date en optimaal beveiligd zijn. Onze service zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een betrouwbare IT-omgeving, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw onderwijsdoelen

Advies

De wereld van het onderwijs is voortdurend in beweging, en het is essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij strategische vraagstukken, beleidsontwikkeling en verandertrajecten. Of het nu gaat om onderwijsinnovatie, governance, risicomanagement of personeel- en organisatieontwikkeling, Dyade biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van uw onderwijsinstelling.

Waarom kiezen voor Dyade?

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x