Uw partner in Finance & HR

Uw school en AVG

Uw school en AVG

In het onderwijs verlopen steeds meer processen digitaal. Daarbij worden ook steeds meer persoonsgegevens uitgewisseld en opgeslagen. Het is van belang dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht organisaties waaronder scholen om passende maatregelen te nemen om persoonsgegevens te beschermen. Veel van onze klanten zeggen “Wij doen het niet voor de wetgeving, maar vanwege de integriteit van de school.” Waar staat u in het voldoen aan de AVG wetgeving?

Inzicht in de stand van zaken

Wat moet er nog gebeuren en hoe houdt u het beleid en toezicht actueel? Onze ervaren adviseurs merken dat scholen die al veel geregeld hebben, graag bevestiging hebben als het de goede kant op gaat en sturing waar het nog beter kan. Of er is behoefte aan begeleiding bij de aanpak. Wat heeft u nodig? Dyade ondersteunt u graag.

Dyade helpt bij voldoen aan de AVG wetgeving en het IBP-normenkader

De AVG-wetgeving en het IBP-normenkader vraagt om een zorgvuldige werkwijze van uw schoolorganisatie. Dyade helpt u hierbij.

Wilt u meer informatie,  heeft u een specifieke vraag of wenst u een persoonlijk contact met ons of rechtstreeks met onze partners Privacy op School? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Deel dit bericht

Wij helpen u graag

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x