Uw partner in Finance & HR

Consultancy & Interim

Consultancy & Interim

Loopt uw bedrijfsvoering op rolletjes? Of is er soms wat extra denk- en daadkracht nodig? 

De consultants van Dyade Bedrijfsvoering verzorgen voor u (tijdelijke) ondersteuning bij uw:

  • HR-administratie;
  • salarisadministratie en
  • financiële administratie.

Snel werkdruk verminderen door bekendheid met systemen

Bij ziekte, zwangerschap of langdurige vakantieperiodes kan het wenselijk zijn om ‘snel even’ iemand in te zetten en de werkdruk te verminderen. Dan is het prettig om te weten dat consultants van Dyade bekend zijn met de sector en de systemen die gebruikt worden. Hierdoor bespaart u op inwerktijd en worden collega’s daadwerkelijk ontlast van werkdruk.

Maatwerk rapportages

Wij helpen u ook met extra, op maatgemaakte, rapportages en dashboards. Zo krijgt u nog beter inzicht in de stand van zaken binnen uw organisatie. Wilt u starten met een nieuwe module in de software, bijvoorbeeld voor het registeren van gesprekscyclussen, bedrijfsdocumenten, opleidingen, verstrekkingen of een verlofmodule? Ook dit kunnen we voor u activeren en inrichten.

Processen inregelen

Wilt u weten of uw processen op orde zijn? Of wilt u deze optimaliseren en inregelen binnen uw software? Onze functioneel beheerders hebben jarenlange ervaring met de binnen de sector meest gebruikte systemen. Wij vertalen uw wensen en behoeften naar een mogelijke inrichting en kunnen deze samen met uw medewerkers inregelen.  Ook kunnen wij uw medewerkers trainen, zodat ze het werk efficiënter kunnen uitvoeren.

Meer weten?

Wij helpen u met een oplossing of bij het helder krijgen van uw vraag. Neem vandaag nog contact op met Ton Roseboom.

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x