Uw partner in Finance & HR

Uw eigen P&O’er of Interim P&O-werkzaamheden

Uw eigen P&O’er of Interim P&O-werkzaamheden

Uw eigen P&O’er op oproep

Voor schoolbesturen zonder eigen P&O functionaris bieden wij de mogelijkheid een knipkaart af te nemen. Een knipkaart bestaat uit een vast volume aan uren advies die u tegen korting op het tarief binnen een vast te stellen periode kunt opnemen.

Knipkaart

Het voordeel van de knipkaart is dat wij een vaste adviseur of personeelsmedewerker aan uw schoolbestuur koppelen voor lopende P&O zaken of op grond van specifieke knelpunten of beleidswensen op het gebied van personeel. U kunt dan terugvallen op een vaste professional met brede P&O kennis die bekend is met uw organisatie en u kan bijstaan. Bij een knipkaart van 40 uur met de looptijd van een jaar ontvangt u 5 % korting op het normale uurtarief.

De knipkaart geeft u de mogelijkheid uw P&O-functionaris in te zetten wanneer het nodig is en daarmee niet in te zetten als dat niet nodig is. U betaalt alleen voor de ingezette uren. Uw P&O-functionaris zal u periodiek informeren over de uitputting van uw knipkaart.

Interim P&O werkzaamheden

Ook voor grotere organisaties bieden wij oplossingen. Door invoering van nieuw beleid, achterstallig werk of benodigde vervanging van een verlof van een P&O-medewerker of –adviseur kan het gewenst zijn tijdelijk hulp in te roepen van een externe P&O adviseur of personeelsmedewerker.

Of het nu gaat om denkkracht voor het opzetten van uw (strategisch) personeelsbeleid, specialistisch werk zoals ontslagbegeleiding, (meerjaren)formatiebeheer, verzuimbeheersing of een extra paar handen bij uitvoering van de nieuwe cao of andere rechtspositieregelingen, Dyade Advies kan u de P&O-functionaris leveren die past op uw vraag.

De P&O’ers van Dyade zijn erop gericht binnen zeer korte tijd voor u productief te zijn. Zij zijn zeer goed bekend in het onderwijs en gericht op het vinden van oplossingen voor HRM-vraagstukken. Daarbij hebben onze P&O’ers een team van gespecialiseerde collega’s achter zich staan om al uw vragen te beantwoorden.

Voor u, van Dyade

  • Een vaste adviseur of personeelsmedewerker, gekoppeld aan uw schoolbestuur voor lopende P&O zaken of op grond van specifieke knelpunten of beleidswensen op het gebied van personeel;
  • Binnen twee weken op locatie een P&O-adviseur of personeelsmedewerker op strategisch, beleidsontwikkelend of beleidsuitvoerend niveau ter invulling van tijdelijke vacatures, verloven, gericht op specifieke knelpunten of de ontwikkeling en invoering van beleid;
  • Wij selecteren voor u competente adviseurs of medewerkers die uw vraag beantwoorden en passen binnen het door u gewenste profiel. Zo nodig sturen wij vooraf meerdere cv’s van professionals zodat u een keuze kunt maken.

Waarom schoolbesturen voor een professional van Dyade kiezen:

  • ‘Proactief, deskundig, werkt prettig samen’;
  • ‘Kennis van zaken, accuraat en servicegericht’;
  • ‘Goed werk, efficiënt, eerlijk en een accuraat netwerk’;
  • ‘Alle openliggende issues worden geprioriteerd en vervolgens snel opgelost. Ook wordt tegenkracht geleverd. De adviezen zijn helder en correct. Er wordt meegedacht. Eerlijk en hard werkend’;
  • ‘Door het oplossen van openstaande dossiers bij het Participatiefonds heeft de adviseur zichzelf terugverdiend’.

Contact

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Wilma Rijndorp, tel. 06-25490300.

Deel dit bericht

Uw contactpersoon

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x