Uw partner in Finance & HR

Kansen voor extra personeel voor uw organisatie

Kansen voor extra personeel voor uw organisatie

Bent u bestuurder, directeur of HR-manager in onderwijs of kinderopvang in de regio Utrecht? En zoekt u naar oplossingen voor (meer) ondersteunend personeel in uw organisatie? Dan nodigen we u van harte uit voor de ‘meet & greet’ met het Utrechtse participatiebedrijf UW op woensdag 12 oktober a.s. in Utrecht.

Tekorten

Met een tekort van 9.100 fulltime leraren op de basisscholen en meer dan 1.700 voltijdbanen op de middelbare scholen, is het lerarentekort een steeds groter probleem (bron: RTL Nieuws). In de kinderopvang is het tekort inmiddels opgelopen tot 5.000 medewerkers (bron: NOS). Ook in de ondersteunende functies zien we veel vacatures en is er behoefte aan instroom. Duurzaam investeren in vitaliteit en het aantrekken van medewerkers die met passie en energie het verschil maken is daarom cruciaal. Dyade en UW willen samen een betekenisvol verschil maken door vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de regio Utrecht samen te brengen. Daarom organiseren we op woensdag 12 oktober a.s. een ‘meet & greet’ voor bestuurders, directieleden en HR-managers in het onderwijs en de kinderopvang met medewerkers van UW.

Komt u ook proeven van de mogelijkheden die UW te bieden heeft?

Als participatiebedrijf van Utrecht werkt UW aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen. UW verbindt en ondersteunt mensen die passend werk zoeken en werkgevers die mensen kansen willen bieden.

Programma ‘meet & greet’

  • Welkom door Jessica van Wingerden (Bestuurder Dyade) en Gertjan Stoker (Algemeen Directeur UW);
  • Nadere kennismaking met UW;
  • Presentatie over de mogelijkheden voor ondersteunend personeel;
  • Proeverij met hapjes van The Colour Kitchen.

Meld u nu eenvoudig aan

De ‘meet & greet’ vindt plaats op 12 oktober a.s. van 16.00 tot 18.30 uur bij UW, Niels Bohrweg 121, 32542 CA Utrecht. Komt u ook proeven van de mogelijkheden die UW te bieden heeft?  

Deel dit bericht

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x