Anton Zoet

Profiel

Sinds eind 2022 werk ik met veel plezier bij Dyade als financieel adviseur. Vanaf september 2023 ben ik gestart met de master fiscaal recht. Daarvoor heb ik de studies Rechtsgeleerdheid en Economics and Business Economics met goed gevolg afgerond. Voordat ik bij Dyade in dienst kwam, was mijn passie en waardering voor het onderwijs al sterk toegenomen vanwege een aantal leuke functies binnen het onderwijs. Door mijn brede achtergrond ben ik in staat om de invloed van bepaalde handelingen en veranderingen in een brede(re) context te zien en te plaatsen.  Mensen omschrijven mij als betrokken, analytisch, sociaal en resultaatgericht.

Algemeen

Mijn huidige werkzaamheden bestaan op dit moment uit veel verschillende zaken. De veelvoorkomende werkzaamheden zijn: het schrijven van bestuursverslagen, het opstellen van (meerjaren)begrotingen, het uitvoeren van risico-analyses en het adviseren omtrent actuele (financiële) vraagstukken zoals de voorziening groot onderhoud. Het is mijn ambitie om me de komende jaren verder te ontwikkelen om zo een bijdrage te kunnen blijven leveren aan het onderwijs bij de voorkomende uitdagingen en kansen. Komende periode hoop ik mij verder toe te leggen op de juridische aspecten binnen het onderwijs.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x