adviseur P&O, SPO-gecertificeerd (FUWA)

Bertine Heijink

Profiel

In 2018 heb ik mijn Master Arbeids, Organisatie- en Gezondheidspsychologie afgerond en sinds begin 2019 ben ik werkzaam als Adviseur P&O bij Dyade. Ik ben oplossingsgericht en kom snel tot de kern van een probleem. Daarnaast ben ik proactief, enthousiast, analytisch en nieuwsgierig. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen. Zo houd ik mij o.a. bezig met het schrijven van personeelsbeleid, invoering en aanpassen van functiegebouwen, functiebeschrijving en waardering, duurzame inzetbaarheid en processen rondom ziekte en verzuim. Ook bied ik regelmatig als interim P&O adviseur voor kortere of langere tijd ondersteuning aan P&O afdelingen van besturen.                                   

Algemeen

Opdrachtgevers waarderen mijn flexibiliteit, betrokkenheid en de kwaliteit van mijn werk. Ik vind het leuk om met anderen mee te denken om een stap verder te komen, maar ook om te ondersteunen in de uitvoering. Door mijn achtergrond in de psychologie heb ik altijd de invloed van hetgeen dat gebeurt of verandert op de organisatie en het personeel voor ogen.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x