Marga de Bree

Profiel

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Dyade als Senior P&O Adviseur. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een gerenommeerd accountantskantoor als HRM-adviseur voor het MKB. Vanaf 2016 ben ik Register Risico Adviseur Duurzame inzetbaarheid (RADI) en vanaf 2022 Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI). Mijn expertise ligt door mijn interesse en deze opleidingen onder andere op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuimmanagement. Daarnaast heb ik een grote passie voor arbeidsrecht.

Algemeen

Bij Dyade hou ik mij onder andere bezig met het schrijven van personeelsbeleid, opstellen van protocollen en werkprocessen, duurzame inzetbaarheid, processen rondom het terugdringen van ziekteverzuim, opzetten van gesprekscyclussen en cafetariaregelingen. Naast deze werkzaamheden ben ik inzetbaar als interim P&O adviseur voor korte of lange termijn.

Ik vind het leuk om als P&O adviseur mee te denken met anderen om samen tot iets te komen waar de ander mee verder kan en waar nodig ondersteuning te bieden in de uitvoering hiervan. Door mijn ervaring ben ik breed inzetbaar.

 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x