YourSafetynet

YourSafetynet

Dyade Advies werkt voortdurend aan het uitbouwen van haar dienstverlening en zoekt daarbij de samenwerking met gerenommeerde partners. We zijn dan ook trots op onze samenwerking met YourSafetynet.

Samenwerking

Dyade en YourSafetynet werken samen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Informatiebeveiliging en privacy zijn inmiddels vaste onderdelen geworden binnen de processen van onderwijsorganisaties. Dyade biedt diensten aan op dit gebied zoals advies, begeleiding en controle. Dyade heeft meerdere bekwame en ervaren Functionarissen Gegevensbescherming beschikbaar, Zij zijn gecertificeerd en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG). Zij kunnen door de besturen in het PO en VO worden ingehuurd. Vanuit die besturen staan zij officieel geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Vanuit veel schoolbesturen is er behoefte aan ondersteuning bij de verdere inrichting van de processen rondom informatiebeveiliging en privacy. Gebleken is dat software tooling hierbij een belangrijke ondersteunende rol kan spelen. Bij een aantal besturen van Dyade is YourSafetynet al de leverancier van privacy software en vanuit deze relatie zijn de verdere stappen voor samenwerking tussen Dyade en YourSafetynet gezet. De functionarissen gegevensbescherming van Dyade zijn bekend met het gebruik van de IBP tooling van Yoursafetynet en kunnen hun werkzaamheden uitvoeren met behulp van de software van YourSafetynet. Niet alleen biedt dit voordelen bij het verder inrichten van de processen, maar ook op het gebied van verantwoording en rapportages. De gecombineerde aanpak van Dyade en YourSafetynet betekent voor klanten de voordelen van tijdbesparing, gemak, efficiëntie en een verdere professionalisering van de processen van informatiebeveiliging en privacy.

Mantelovereenkomst

Dyade heeft binnen de samenwerking met YourSafetynet ook een mantelovereenkomst afgesloten met YourSafetynet. Klanten van Dyade kunnen hierdoor tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de software van YourSafetynet. De mantelovereenkomst geldt uitsluitend en exclusief voor de PO- en VO schoolbesturen die hun diensten bij Dyade hebben ondergebracht. Met ruim 200 schoolbesturen vertegenwoordigt Dyade maar liefst 1800 scholen in het PO- en VO. Op basis van deze omvang zijn Dyade en YourSafetynet een specifieke prijsstelling overeengekomen voor de klanten van Dyade. Naast schaalvoordelen biedt de software van YourSafetynet een reductie van tijd door een verregaande automatisering van lastige en tijdrovende dossiers, zoals het verplichte register van verwerkingsactiviteiten. YourSafetynet heeft dit register volledig geautomatiseerd en voorzien van vooraf ingevulde templates, waardoor de privacy medewerkers van schoolbesturen zich kunnen concentreren op de processen en de uitvoering. De privacy medewerkers van schoolbesturen hebben vaak beperkte tijd, hebben vaak geen juridische opleidingen en hebben te maken met een verdere professionalisering van de privacy binnen het onderwijs, waardoor externe ondersteuning en privacy software tooling onmisbaar aan het worden zijn.

Extern Functionaris Gegevensbescherming

Dyade biedt de mogelijkheid voor scholen een onafhankelijke Functionaris Gegevensbescherming in te huren. De externe Functionaris Gegevensbescherming van Dyade is goed bekend met de AVG binnen het onderwijs en de IBP-tooling van YourSafetynet.

Lees meer over de Extern Functionaris Gegevensbescherming van Dyade

Over YourSafetynet

YourSafetynet is een Nederlands bedrijf dat sinds 2005 actief is op het gebied van informatiebeveiliging en privacy software. Het bedrijf is absolute marktleider binnen het Primair Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs. Inmiddels maken 375 scholengroepen gebruik van de software, diensten en expertise van YourSafetynet. Bij de ontwikkeling van de software wordt nauw samengewerkt met gebruikersgroepen, partners en kennisorganisaties. YourSafetynet heeft eigen ontwikkelaars in dienst, die veel kennis hebben van onderwijs en privacy. De software wordt continu doorontwikkeld, zodat de software blijft aansluiten bij ontwikkelingen in de privacy en in het onderwijs. Ervaren privacy consultants verzorgen implementaties, instructies en trainingen. YourSafetynet is meer dan software en dit wordt gewaardeerd door tevreden gebruikers.

Tooling en korting YourSafetynet

Wilt u meer weten over de tooling en korting van YourSafetynet? Wij hebben e.e.a. voor u op een rijtje gezet in de infosheet die u hieronder kunt downloaden.

Meer informatie

Meer weten over de IBP-tooling van YourSafetynet of over de Functionaris gegevensbescherming van Dyade? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Deel dit bericht

Uw adviseur

Administratief bijblijven

Actuele informatie over uw administratie, cao’s, wet- en regelgeving en meer.
U vindt het in de Nieuwsflits en de Maandbrief Salarisbetaling van Dyade. 

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x